Scolars dalla 5. e 6. classa da Surrein sin viseta en la biblioteca da Trun

Quest schaner ein las duas scolastas da Surrein, Corina Schmed e Manuela Dermon, s'annunziadas cun lur scolars per far ina viseta en biblioteca.

Ils 18 scolars dalla 6. classa ein marschai cun lur scolasta d�in bellezia, denton freid di d'unviern en 40 min. naven da Surrein a Trun.

Suenter ina cuorta introducziun en il menaschi e la collecziun da cudischs san ils scolars encurir lur cudisch preferiu. Dalla pusseivladad dad encurir in tetel sin il sistem da computer intern vegn era fatg diever.

Alla fin da lur emprema viseta en nossa biblioteca semetten els aunc en posa
per ina fotografia da classa.
Sin seveser e tochen l'autra gada!