Jamna bibliotecara

Jamna bibliotecara dils 13 – 17 da settember 2021

Encuretg ei …….
En l’jamna bibliotecara mintgamai duront las uras d’avertura dalla biblioteca envidein nus tei per far in legn. Nus encurin nums, tetels, loghens, caussas eav. Cun las indicaziuns che ti survegnas, astgas ti encurir las sligiaziuns ord nos cudischs. Il legn ei concepius per carschi, denton astgan ils affons bugen gidar lur geniturs.
Nus selegrein da tia viseta.
Il team dallas bibliotecaras
Uras d’avertura: gliendisdis 15.30-17.00, gievgia 15.30-17.30, venderdis 19.00-20.30